Menu Luk

Whitagram-Image 4.JPGMønten Vask og Rens
“Mønten” er et møntvaskeri i Helsinge, der har været en etableret del af bybilledet i mange år. Der er efterhånden ikke mange møntvaskerier tilbage i Nordsjælland, og vi har et ønske om at modernisere det traditionelle møntvaskeri, så det bliver lettere for kunden at få renset og vasket tøj i dagligdagen. Derfor har vi udvidet med vaskeri og renseri, så du kan aflevere både almindeligt vasketøj eller særlige rensegenstande. På den måde slipper du for besværet ved tøjvask i hverdagen.
Derudover samarbejder vi med Butlers, som er Danmarks eneste svanemærkede renseri og vaskeri. Det betyder at når du afleverer dit tøj hos os, renser maskinen tøjet uden de kemikalier, der oftest benyttes i tøjrens, og som kan være sundhedsskadelige. Det er ikke kun miljø- og allergivenligt, men er også den absolut mest skånsomme måde at vaske dit tøj på.

I Mønten har vi ligeledes PAKKESHOP, hvor du kan sende og afhente dine pakker fra POSTNORD, GLS, BRING og DAO. Pakkeshoppen er åben, når Mønten er bemandet.